U bent hier:
Skip Navigation Links
FR | NL
Belgium
+32 2 247.78.10
France
+33 1 79.97.90.96
Luxembourg
+352 20 20.34.10
Morocco
+212 5 22.42.36.46
Onderhoud op afstand
Deel uw bureau blad met Top System

Top System heeft TeamViewer als teleonderhoud toepassing gekozen omdat bij TeamViewer de veiligheid en de bescherming van de gegevens de prioriteit zijn!

Het is van uitterst belang om het geheel van uw gegevens veilig te stellen, teneinde elk frauduleus gebruik te vermijden.

TeamViewer is een zeer betrouwbare, eenvoudige en snelle oplossing.
Dank zij deze toepassing, hebben wij de mogelijkheid om de controle over te nemen van uw computer alsof wij bij u waren!

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding.
Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig.
Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen.
Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan dat bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt.

Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geïnformeerd moet zijn.